назад
30.08.16

Співпраця з органами влади – запорука успішної роботи бюро правової допомоги

persiy30082016

29 серпня 2016 року відбулась робоча зустріч представників Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з Головою Котелевської районної державної адміністрації Віктором Колосом.

В ході зустрічі директор Першого полтавського МЦ з надання БВПД Ігор Рибас поінформував про відкриття в смт. Котельва бюро правової допомоги, яке є структурним підрозділом місцевого центру, про основні його завдання і функції. Також наголосив, що робота Котелевського бюро правової допомоги направлена на підвищення правової спроможності громади району, тому дуже важливою є тісна співпраця між центром та органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Також сторони досягли згоди щодо ряду важливих для обох сторін питань, таких як: внесення змін до Програми правової освіти населення Котелевського району та виділення відповідних коштів на її реалізацію, проведення спільних виїзних консультаційних пунктів та участь в «соціальних офісах», а також здійснення правопросвітництва спільно з відділом освіти, сім’ї та молоді райдержадміністрації.

В цілому сторони досягли згоди щодо постійної та тісної співпраці.