назад
18.12.17

Співпраця з Центром боротьби з корупцією та тіньовою економікою

SuR 171218 3518 грудня Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області в особі Олени Демченко уклав Меморандум про співпрацю з Центром боротьби з корупцією та тіньовою економікою  в особі голови Дмитра Мальцева.

Його метою є підвищення правової освіти та обізнаності громадян у сфері своїх прав та можливості захисту інтересів.

SuR 171218 32

«На мою думку, наша співпраця дозволить об’єднати зусилля задля забезпечення максимальної ефективності здійснюваних заходів при досягненні спільних цілей. Наприклад, ми зможемо збільшити кількість правопросвітницьких заходів для учнів, студентів, державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. А це важливий крок на шляху до побудови правового суспільства!», – говорить Олена Демченко.

SuR 171218 33

Під час обговорення присутні створили приблизний план спільних дій на найближчий час.

SuR 171218 31

 

«Ми будемо працювати над розробкою проектів, що дозволять створити належні умови для забезпечення прав і свобод людини, а також полегшити доступу до БПД в частині гарантій держави щодо захисту прав громадян на навчання. Таким чином, нам вдасться суттєво посприяти підвищенню юридичної грамотності українців», – зауважив Дмитро Мальцев.

SuR 171218 34