назад

Співпраця з відділенням Асоціації правників України на Прикарпатті

130 листопада 2017 року з нагоди святкування 15-річчя Асоціації правників України директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук та його заступник Володимир Ковальчук взяли участь у презентації роботи відділення АПУ в Івано-Франківській області.

Голова відділення Асоціації правників України в Івано-Франківській області Вікторія Кузик розповіла про структуру, цінності та головні завдання організації, зупинилась на важливості самовдосконалення, участі у громадському житті країни й активної діяльності в професійному напрямі. Вона наголосила на перевагах членства та можливостях, які дає громадська організація.

11

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області Михайло Євчук подякував за активну комунікацію і добру співпрацю з Радою Адвокатів в Івано-Франківській області та відділенням Асоціації правників України. Він наголосив, що  члени Ради Адвокатів області беруть активну участь як на заходах асоціації, так і при проведені правопросвітницьких семінарів Регіонального центру.

За плідну і тісну співпрацю між правниками та адвокатами в Івано-Франківській області подяками від Асоціації правників України були нагороджені директор Регіонального центру з надання БВПД в області Михайло Євчук, голова Ради адвокатів області Світлана Петрова, перший голова відділення АПУ в області Володимир Костюк, адвокат-тренер і голова відділення адвокатів, що надають БВПД в області Людмила Желізняк.

Подяку Асоціації правників України отримала й адвокат, яка надає безоплатну вторинну правову допомогу, Оксана Міськів, пройшовши усі етапи участі в програмі «Адвокат Майбутнього», що реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», яка впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги, та фінансується Урядом Канади.

На заході були присутні Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Оксана Устимчук, члени Ради адвокатів області Ігор Тинів та Світлана Стецюк, член кваліфікаційної палати кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Оксана Шургот, досвідчений адвокат і науковець Університету права імені Короля Данила Михайло Лотоцький, заступник начальника юридичного відділу Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олександра Зрайко, судді, адвокати, представники юридичних компаній, громадських (правозахисних) організацій, студенти-правники прикарпатських вузів.


{gallery}pictures/2017.11.30_АПУ{/gallery}

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)