назад

Співпраця з виборчими комісіями

OVK 1    У середу, 13 березня, з метою покращення поінформованості краян про реалізацію їхнього виборчого права, представники Регіонального центру з надання БВПД, Ужгородського місцевого центру та Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області провели робочу зустріч з головою Окружної виборчої комісії територіального виборчого округу № 68 Закарпатської області Ігорем Шкоркою.

    Учасники зустрічі обговорили шляхи співпраці у частині інформування виборців, зокрема, різних категорій громадян – внутрішніх переселенців, молоді, яка вперше буде брати участь у виборах Президента, осіб, які не можуть самостійно пересуватися, та ін. Фахівці надали голові Окружної виборчої комісії інформаційні матеріали, розроблені в рамках інформаційної кампанії #ЯМаюПравоГолосу, та буклети про безоплатну правову допомогу, які будуть передані на виборчі дільниці. 

OVK 3
    Також, з метою ширшого інформування виборців про їхні права, сторони домовилися про проведення спільних зустрічей із головами виборчих комісій, перша з яких відбудеться вже в понеділок, 18 березня.

    За безоплатною правовою допомогою звертайтесь до найближчих центрів та бюро правової допомоги на Закарпатті, або телефонуйте за єдиним контакт-номером системи БПД 0800213103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів в Україні).