назад
23.03.17

Співпраця задля якісного надання правової допомоги

17 березня 2017 року з метою залучення партнерів та напрацювання нових підходів до надання безоплатної правової допомоги, фахівці Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели робочі зустрічі з головою Золотоніської районної державної адміністрації – Олександром Лісовим та начальником Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, полковником поліції – Олександром Охріменком.

Керівники обмінялися думками щодо окремих аспектів професійної сфери, домовились про посилення співпраці та проведення спільних заходів спрямованих на забезпечення конституційних прав громадян.
Подібна співпраця – це вагомий крок до освіченого та захищеного суспільства.
Цього ж дня, в приміщення місцевого центру проведено семінар для голів правління ОСББ щодо захисту законних прав по володінню, користуванню та використанню майна.
В ході зустрічі обговорено загальні питання щодо діяльності ОСББ та особливостей законодавчих змін, а також нюанси стягнення заборгованості за ЖКП з членів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.
По закінченню заходу всім учасникам надано інформаційні матеріали про систему безоплатної правової допомоги та контактні дані Центру.