назад

Співпраця зі ЗМІ як можливість інформування громадян про безоплатну правову допомогу

гол

Засоби масової інформації – це один з найбільш ефективних методів поширення будь-якої інформації. І саме через ЗМІ значна частина українців дізнається про діяльність системи безоплатної правової допомоги.


Тому задля налагодження взаємодії з телеканалом «Сфера-ТВ» та підготовки телесюжету журналісти вчора, 14 лютого, завітали до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.


Спершу директор Регіонального центру Василь Овдіюк розповів про те, яку допомогу можна отримати в РЦ, а також про порядок надання безоплатної правової допомоги соціально незахищеним верствам населення. Окрім того, Василь Овдіюк акцентував увагу, зокрема, з на роботі чергової частини, фахівці якої цілодобово та без вихідних видають доручення черговим адвокатам для надання безоплатної вторинної правової допомоги громадянам при затриманні.


Заступник директора Регіонального центру Микола Павлюк розповів журналістам про роботу мобільних та дистанційних пунктів консультування, які функціонують поза межами центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги.


У свою чергу директор Рівненського МЦ Алла Негрей акцентувала увагу на роботі місцевих центрів і, зокрема, наданні безоплатної правової допомоги у цивільних та адміністративних проваджених.


Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).