назад
16.11.16

Співпрацюємо з бібліотечними закладами

16.11.2016 bibliotekasemenivka

16 листопада 2016 року головним спеціалістом відділу  «Семенівське бюро правової допомоги»  Світланою Сінельник  проведено зустріч із працівниками Семенівської районної центральної бібліотеки.

         У ході зустрічі  працівників бібліотеки було ознайомлено  з основними завданнями та функціями бюро правової допомоги у селищі Семенівка. Окрему увагу присутніх акцентовано на визначенні категорій населення, які мають право на безоплатну первинну та вторинну правову допомогу за рахунок держави із залученням адвоката, відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, порядок отримання юридичних консультацій тощо. 

         Бібліотечні заклади відіграють вагому роль у справі масового інформування населення, забезпеченні доступу до сучасних інформаційних ресурсів практично всіх верств населення і подальша взаємодія з бюро правової допомоги є запорукою високої соціальної ефективності інформаційного обслуговування населення та підвищення рівня правової свідомості громадян.16.11.2016 bibliotekasemenivka1