назад
24.04.18

Співпрацюємо з органами місцевого самоврядування району

2304robzystritsch

В рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та з метою залучення до його реалізації партнерів, 23 квітня 2018 року начальник Зіньківського бюро правової допомоги Сергій Корнійко провів робочу зустріч з головою Проценківської сільської ради Зіньківського району Володимиром Литвиненком.

Під час зустрічі сторони обговорили проблемні питання, з якими громадяни звертаються до сільської ради та домовилися про об`єднання зусиль в напрямку надання мешканцям села безоплатної правової допомоги.

Сільському голові також роз’яснено зміни, які були внесені до Кодексу адміністративного судочинства України та надано методичну допомогу стосовно порядку здійснення судочинства при розгляді адміністративних спорів.

Нагадуємо, що Зіньківське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 64, тел. (05353) 3-34-74 .

Для забезпечення оперативного реагування на повідомлення про затримання осіб, на звернення громадян про надання правової допомоги та на проблемні питання, які вони порушують, а також для надання роз’яснень законодавства у сфері безоплатної правової допомоги, цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.