назад
20.01.17

Співробітники Другого дніпропетровського місцевого центру з надання БВПД відвідали дитячий притулок «Барвінок»

318 січня 2017 року працівники Другого дніпропетровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на чолі з директором Віталієм Оліфером та спільно з представником благодійного фонду «Україна заради дітей» відвідали дитячий притулок «Барвінок».

Право – насправді дуже непроста категорія, яку не завжди розуміють навіть дорослі. Тому приємно, що дітлахи, як справжні дослідники, виявили неабиякий інтерес до пізнання нового – фахівці центру провели з вихованцями веселі конкурси на правову тематику, розповіли їм про законодавство у формі гри. Діти охоче відповідали на запитання, приймали участь в конкурсах, активно підтримували задану дискусію. А ще організували справжній концерт: танцювали, співали, розповідали вірші, ахлопці показали майстерність у виконанні фізичних вправ.

Завітали правники Другого дніпропетровського центру й до наймолодших вихованців – малюки охоче їх зустріли та одразу почали знайомитися та показувати свої іграшки. Директор притулку Тетяна Карпова розповіла про «своїх дітей», про те, як вони підтримують один одного, відкриті до спілкування та пізнання нового. Наостанок всі вихованці отримали корисні та смачні подарунки. Маємо надію, що всі діти знайдуть свої домівки, а фахівці центру тим часом і надалі здійснюватимуть візити до «Барвінку» для того, щоб підвищувати правову обізнаність маленьких громадян.

Нагадаємо, що Другий дніпропетровський місцевий центр з надання БВПД розташований за адресою: м. Дніпро, проспект Слобожанський, 8. Графік роботи: пн-пт: з 9.00 до 18.00. Контактний телефон: (056) 725-02-84, (068) 946-51-26; електронна пошта: dnipro2.dnipro@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/2017/01/20_1{/gallery}