назад
15.12.15

Співробітники київських місцевих центрів взяли участь у круглому столі, присвяченому питанню прав людини в Україні

IMG 6187 1300x867

З нагоди проведення Всеукраїнського тижня права представники київських місцевих центрів взяли участь у Круглому столі, який проводила Моніторингова місія, що діє на запрошення Уряду України в рамках мандату Управління Верховного комісара ООН з прав людини та Національна академія внутрішніх справ України – «Права людини в Україні: поточна ситуація, виклики та шляхи вирішення».

У заході прийняли участь: Бенжамін Моро – Управління Верховного комісара ООН з прав людини , Чернявський Сергій Сергійович – проректор Національної академії внутрішніх справ України, Бурчак Л.І. – Директор Першого київського місцевого центру, Кушнір Б.С. – Директор Другого київського місцевого центру, Рудих Ю.А. – Директор Третього київського місцевого центру, Шемигон О.С. – Директор Четвертого київського місцевого центру, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Першого київського місцевого центру – Юсупова К.О., а також інтегратори – Чорна Ж.А., Скляренко Р.С. та Ільїн А.М.

Учасники зустрічі ознайомились з текстом «Доповіді про ситуацію з правами людини в Україні» та прослухали виступ представника  Управління Верховного комісара ООН з прав людини Бенжаміна Моро, який відповів на запитання аудиторії щодо стану справ з дотримання прав людини в Україні і світі. 

IMG 6180 1300x867IMG 6183 1300x867IMG 6188 1300x867



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook