назад

Співробітники Центру домовилися про укладення угоди про співпрацю з Житомирським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

23.03.2016 meeting social services 123 березня 2016 року працівники Регіонального центру з надання БВПД у Житомирській області провели робочу зустріч із директором Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольгою Юрченко.

Начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформацій Регіонального центру з надання БВПД Олена Герасименко ознайомила представників центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді про можливість отримання БВПД та захисту своїх прав під час затримання.

Олена Герасименко розповіла також про створення у районних центрах Бюро правової допомоги, про роботу місцевих центрів та можливість отримання там допомоги з адміністративних та цивільних питань.

За результатами зустрічі домовилися про укладення трьохсторонньої угоди про співпрацю з метою проведення інформаційно-просвітницьких заходів, консультацій адвокатів, надання безоплатної правової допомоги неповнолітнім, які знаходяться у групі ризику вчинення кримінальних злочинів або притягнуті до кримінальної відповідальності.

У планах на майбутнє спільно з міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провести круглий стіл із випускниками-сиротами Житомирського ПТУ, проведення правозахисних лекцій, семінарів з неповнолітніми та їх батьками.

23.03.2016 meeting social services 2 23.03.2016 meeting social services 3
23.03.2016 meeting social services 4 23.03.2016 meeting social services 5
23.03.2016 meeting social services 6