назад
20.05.16

Співробітництво Регіонального центру з військовою прокуратурою Кіровоградщини

DSCN015518 травня 2016 року на базі військової прокуратури Кіровоградського гарнізону відбулася робоча зустріч представників державних установ з метою обговорення основних кроків подальшої співпраці.
Спікерами заходу виступили Леонід Кропліс, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Руслан Габрієлян, військовий  прокурор  Кіровоградського гарнізону.
Леонід Кропліс розповів про роботу Регіонального центру та підкреслив, що наразі у системі безоплатної правової допомоги на Кіровоградщині працює 150 адвокатів. Директор повідомив про можливість звернення до установи у разі виникнення питань по кримінальним справам, адже Регіональний центр надає правову допомогу у кримінальних провадженнях затриманим, підозрюваним, обвинуваченим та засудженим особам.
Також Леонід Кропліс повідомив військового прокурора, що наданням безоплатної вторинної правової допомоги в цивільних та адміністративних судових спорах займаються місцеві центри, яких на території Кіровоградської області три – Голованівський, Кіровоградський та Олександрійський.
 
На думку учасників робочої зустрічі, подальша співпраця між державними установами може бути реалізована шляхом розміщення повідомлення про проведення конкурсу та буклетів з корисною інформацією для учасників бойових дій на інформаційних стендах військової прокуратури Кіровоградського гарнізону, та за допомогою перенаправлення осіб, які потребуватимуть юридичної допомоги, до місцевого та Регіонального центрів з надання безоплатної вторинної правової.