назад
22.06.16

Старокостянтинів: потреба учасників АТО у правовій допомозі щодня зростає

LzUtB1WapSw     Про необхідність об’єднання зусиль задля вирішення проблем учасників АТО говорили під час засідання круглого столу у Старокостянтинові.

     В. о. директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Петлюк взяв участь у засідання круглого столу на тему: “Об’єднання зусиль державних установ, роботодавців, громадських організацій щодо вирішення проблем працевлаштування учасників АТО”, який відбувся 21 червня у Старокостянтинівському міськрайонному центрі зайнятості.

     Серед учасників заходу — директор Старокостянтинівського міськрайонного центру зайнятості Леся Фесун, заступник голови Старокостянтинівської районної державної адміністрації Андрій Літвінчук, заступник міського голови Валентина Камінська, а також соціальні партнери, голови сільських рад, керівники і представники підприємств, установ, організацій та ЗМІ.

     З огляду на важливість забезпечення прав та соціальних гарантій учасників антитерористичної операції Олександр Петлюк детально розповів про надання безоплатних правових послуг учасникам АТО — точки доступу до правової допомоги, порядок звернення до місцевого центру.

     “Потреба учасників АТО у правовій допомозі щодня зростає, тому очевидною є необхідність подальшої ефективної співпраці у цьому напрямку державних інституцій та громадських об’єднань”, — зазначив в. о. директора місцевого центру.

{gallery}img/novyny/2016/06_Cherven/22_02{/gallery}