назад
14.01.16

Старокостянтинівщина: Працівники місцевого центру з надання БВПД провели виїзний прийом громадян

     Представники Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД надавали правові консультації у приміщенні Самчиківського будинку-інтернату та проводили вуличне інформування громадян.

     14 січня головний спеціаліст відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Олександр Росада, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євген Грабчук та головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Марія Гаврилюк провели виїзний прийом громадян в приміщенні Самчиківського будинку-інтернату, що у Старокостянтинівському районі.

     З проханням про правові консультації до спеціалістів місцевого центру звернулися четверо громадян. Їм було надано роз’яснення з питань земельного законодавства, соціального захисту та соціального забезпечення.

     Того ж дня працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД провели вуличне інформування мешканців міста на території ринку. Такий захід має на меті ознайомити громадян з інформацією про систему безоплатної правової допомоги в Україні.