назад
15.03.16

Старокостянтинівщина: прийом у Миролюбненській сільський раді провели фахівці центру з надання БВПД та центру зайнятості

P1010068     Зробити безоплатну правову допомогу доступною для кожного, хто її потребує,  таке завдання ставлять перед собою працівники центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. А один зі способові стати ближчими до громадян і допомогти впоратися з правовими проблемами  – виїзні прийоми.

     Так, 15 лютого спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Гаврилюк разом з працівниками Старокостянтинівського міськрайонного центру зайнятості провели виїзний прийом громадян у приміщенні Миролюбненської сільської ради.

     «За допомогою звернулося семеро громадян, – розповіла Марія Гаврилюк. – Кожному було надано фахові консультації та роз’яснення, зокрема про підстави та порядок звернення за безоплатною вторинною правовою допомогою до нашого центру».

     Після прийому відбулася робоча зустріч з головою Миролюбненської сільської ради Іваном Катренюком. Йшлося про забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги для соціально вразливих категорій громадян, які проживають на території сільської ради.

{gallery}img/novyny/2016/03_Berezen/15_1{/gallery}