назад
12.05.16

Старокостянтинівщина: селянам надавали правові консультації

AJ0AVMz7wyw     Земельне законодавство, соціальний захист та спадкове право — саме у цих сферах потребували правової допомоги мешканці села Ладиги, що на Старокостянтинівщині.

     У четвер, 12 травня, працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Віта Сучокпровели виїзний прийом громадян в приміщенні Ладигівської сільської ради, що у Старокостянтинівському районі.

     Під час прийому надано правові консультації п’ятьом громадянам. Питання, що виникали, стосувалися земельного законодавства, соціального захисту та спадкового права. Усім відвідувачам роздали друковані матеріали з інформацією про те, хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, куди необхідно звертатися для отримання безоплатної вторинної правової допомоги та які правові послуги можна отримати в місцевому центрі.

     Головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгеній Грабчук провівтакож робочу зустріч з головою Ладигівської сільської ради та завідувачем ФАПу, під час якої йшлося про порядок та процедуру звернення громадян до Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД.