назад
25.02.16

Старокостянтинівщина: Триває підготовка до прийняття районної та селищної програм безоплатної правової допомоги населенню на 2016–2017 роки

 starkon 1     24 лютого працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД – головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Євгеній Грабчук, головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Вовнянко та в.о. директора центру Олександр Петлюк – провели виїзний прийом на Теофіпольщині та зустрілися з головами районної державної адміністрації та селищної ради.

        Під час прийому, що відбувався у приміщенні Теофіпольського районного управління юстиції, правові консультації було надано двадцятьом громадянам, прийнято двадцять звернень про надання БВПД.

     «Тематика звернень мешканців Теофіпольського району доволі розмаїта: це і стягнення суми невиплаченої індексації із заробітної плати, і визнання особи такою, що перебувала в місцях примусового тримання в роки війни, і відповідальність сторін за кредитним договором тощо», – розповів Олександр Петлюк.

     Крім фахових консультацій, кожен відвідувач отримав друковані матеріали з інформацією про те, хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, куди необхідно звертатися за такою допомогою, які правові послуги можна отримати в місцевому центрі.

     Після прийому громадян Олександр Петлюк та Євгеній Грабчук зустрілися з головами Теофіпольської районної державної адміністрації та Теофіпольської селищної ради. Під час зустрічі йшлося про порядок та процедуру прийняття районної та селищної програм безоплатної правової допомоги населенню на 2016–2017 роки для внесення їх на розгляд сесій районної та селищної рад.

{gallery}img/novyny/2016/02_Lyutiy/25_1{/gallery}