назад
17.12.15

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомо-ги та «Фонд родини Кольгофер» домовилися про співпрацю

DSC 1212-min     Відповідну угоду під час зустрічі 15 грудня підписали в. о. директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги О.П. Петлюк і голова правління Благодійної організації «Фонд родини Кольгофер» В. О. Кольгофер.

     Обидві сторони переконані, що налагодження конструктивної співпраці між центром і благодійним фондом – важливий крок на шляху до удосконалення механізмів надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги соціально незахищеним верствам населення.

     За словами О.П. Петлюка, спільна робота, що передбачає обєднання зусиль і ресурсів, дасть змогу більш оперативно вивчати реальні потреби населення в отриманні правової допомоги та максимально ефективно її надавати.

     У рамках договору планується проведення спільних нарад та виїзних прийомів громадян, «круглих столів», засідань, семінарів, конференцій з проблемних питань та інших заходів, спрямованих на забезпечення мешканців Старокостянтинівщини якісною безоплатною правовою допомогою.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/17_2{/gallery}