назад
13.12.15

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує про виконання заходів до Всеукраїнського тижня права

20151210 134042-min     10 грудня 2015 року працівниками Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було організовано та проведено тематичного заходу в приміщенні Старокостянтинівської центральної районної бібліотеки.

     Зокрема, для учнів Старокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8 головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгенієм Грабчуком та головним спеціалістом відділу організації надання безоплатної вторинної правової роботи та роботи з адвокатами Марією Гаврилюк було прочитано лекцію на тему “Права та обов’язки громадян України” та доведено до відома інформацію про систему безоплатної вторинної правової допомоги. У ході проведення заходу всім бажаючим були роздані інформаційні брошури.

     11 грудня 2015 року працівники Старокостянтинівського місцевого центру взяли участь у засіданні круглого столу на тему “Запобігання насильству в сім’ї: правові, соціальні, психологічні та медичні аспекти”. Даний захід організовано Управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, що проходив в приміщенні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Учасниками круглого столу були: Управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, Старокостянтинівський міський кризовий центр, Старокостянтинівський відділ поліції Головного управління Національної Поліції в Хмельницькій області, Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, служба у справах дітей виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, Старокостянтинівський міськрайонний центр зайнятості, редакція міської газети “Наше місто” та міське радіомовлення. Головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та в.о. начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Віта Сучок виступили з темою “Безоплатна правова допомога соціально незахищеним категоріям громадян” та розповіли про діяльність Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. В ході проведення заходу всім бажаючим були роздані інформаційні брошури.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/11_2{/gallery}