назад
10.12.15

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує про здійснений виїзний прийом громадян

20151209 132139-min     09 грудня 2015 року працівниками Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Грабчуком Є.І та головним спеціалістом відділу попередньої роботи з клієнтами Вовнянко І.В. проведено виїзний прийом громадян в приміщенні Красилівського районного управління юстиції.

     Головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Грабчуком Є.І. було проведено ряд зустрічей, а саме: з начальником служби у справах дітей Красилівської РДА, з начальником управління Пенсійного фонду Красилівського району Хмельницької області та з начальником Красилівського районного управління юстиції, з метою оповіщення та доведення до відома інформації про діяльність центру та обговорив напрями подальшої співпраці спрямованої на сприяння наданню якісної вторинної безоплатної правової допомоги мешканцям міста та району.

     Під час прийому надано правові консультації усім громадянам, які звернулися та прийнято два звернення. Питання, що виникали стосувалися пенсійного забезпечення та земельного законодавства. В ході прийому відвідувачам роздано друковані матеріали з інформацією хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, які правові послуги можна отримати в Центрі та куди необхідно звертатися для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Також, під час поїздки до м. Красилів працівники Старокостянтинівського місцевого центру провели вуличне інформування громадян про систему безоплатної правової допомоги. Серед громадян було поширено інформаційні листівки про діяльність Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та порядок її отримання.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/10_6{/gallery}