назад
10.12.15

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжує виконання заходів до Всеукраїнського тижня права (8 грудня 2015 року)

20151207 112813-min     8 грудня 2015 року в.о. директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Петлюк О.П. та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Грабчук Є.І. провели робочу зустріч із завідувачем Старокостянтинівської державної нотаріальної контори Хмельницької області Макаренко Т.Г. Під час зустрічі представниками центру було доведено до відома інформацію про Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, роз’яснений порядок звернення до Старокостянтинівського МЦ та перелік суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

     Цього ж дня в.о. директора Старокостянтинівського місцевого центра з надання безоплатної вторинної правової допомоги Петлюк О.П. та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Грабчук Є.І. провели робочу зустріч з головою Старокостянтинівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Скакун З.М., на якій довели до відома інформацію про діяльність центру та обговорили напрями подальшої співпраці спрямованої на сприяння наданню якісної вторинної безоплатної правової допомоги мешканцям міста та району. По завершенню зустрічі між Старокостянтинівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Старокостянтинівською міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста України підписано меморандум про взаємне співробітництво у сфері надання безоплатної первинної правової допомоги.

     8 грудня 2015 року працівниками Старокостянтинівського місцевого центру головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Грабчуком Є.І. та головним спеціалістом відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Росадою О.А. була проведена зустріч з в.о. начальника залізничного вокзалу Тягульським В.Г. було домовлено про розміщення інформаційних матеріалів про діяльність Старокостянтинівського місцевого центру біля кас залізничного вокзалу Старокостянтинів 1 Південно-Західна залізниця.

     Того ж дня в приміщенні Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено робочу зустріч з головою новоствореної громадської організації спілки ветеранів та учасників АТО Старокостянтинівщини Петосюком В.В. Громадська організація розпочала свою діяльність з 13 листопада 2015 року. Під час зустрічі в.о. директора Старокостянтинівського місцевого центра з надання безоплатної вторинної правової допомоги Петлюк О.П. розповів про діяльність Старкоостянтинівського місцевого центру, категорії громадян, які мають право на БВПД та порядок звернення до центру. Крім того працівниками центру було запропоновано в найближчій перспективі провести зустріч з членами цієї громадської організації. По завершенню зустрічі між між Старокостянтинівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та громадською організацією спілки ветеранів та учасників АТО Старокостянтинівщини було підписано меморандум про взаємне співробітництво у сфері надання безоплатної первинної правової допомоги.

     З метою максимального доступу громадськості до системи БВПД працівниками Старкоостянтинівського МЦ з НБВПД на вулицях м. Старокостянтинова з максимальним скупченням громадян були проведені заходи з “вуличного інформування” громадян. Всім бажаючим були роздані інформаційні буклети з питань отримання безоплатної правової допомоги.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/10_4{/gallery}