назад

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснив виїзний прийом громадян у Пашковецьку сільську раду

IMG 20151007 100615     07 жовтня 2015 року працівниками Старокостянтинівського МЦ з НБВПД спільно з Старокостянтинівським міськрайонним центром зайнятості проведено виїзний (мобільний) пункт консультування громадян в приміщенні Пашковецької сільської ради, що на території Старокостянтинівського району.

     Під час прийому надано правові консультації 5 громадянам. Питання, що виникали стосувалися пенсійного забезпечення, зокрема порядку перерахунку пенсії, питання стягнення аліментів на утримання неповнолітніх дітей та визначення меж земельної ділянки. Також мешканців села цікавило питання можливості звернення для отримання безоплатної вторинної правової допомоги учасників АТО. Тому працівники Центру акцентували увагу на тому, що учасникам бойових дій, в тому числі учасникам АТО, надається безоплатна вторинна правова допомога виключно з питань, пов’язаних з їх соціальним захистом.

     В ході прийому присутнім роздано друковані матеріали з інформацією хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, які правові послуги можна отримати в Центрі та куди можна звертатися для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Загалом працівниками було роздано інформаційного матеріалу 45 штук.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/07_2{/gallery}