назад

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знову інформує місцеве населення

20150925 112516     З метою забезпечення належного інформування населення про функціонування системи безоплатної вторинної правової допомоги, в.о директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Петлюк О.П., разом з працівниками продовжили діяльність щодо “вуличного інформування” громадян.

     Вищезазначену акцію, було проведено на території ринку, центру міста Старокостянтинів. Крім того працівники здійснили інформування жителів житлового району міста “Болгарське містечко”.

     Безпосередньо у житловому районі міста “Болгарське містечко” працівниками Старокостянтинівського місцевого центру було роз’яснено про повноваження та функції діяльності Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Крім того, працівниками центру було чітко роз’яснено про права суб’єктів надання безоплатної вторинної правової допомоги та можливість отримати безоплатні правові послуги певним категоріям громадян у відповідності до Закону України «Про безоплатну правову допомогу». Для зручності жителям було рознесено та вручено інформаційні матеріали (брошури, буклети).

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/28.09.2015_2{/gallery}