назад
14.09.17

Стартує відбір до фінальної в цьому році Школи активних громадян

Фінальна Школа

26, 27 та 28 вересня з 15:00 до 17:00 в м. Києві проходитиме Третя Школа активних громадян.

До участі в заході запрошуються студенти, випускники ВНЗ, активісти громадянського суспільства, працівники органів публічної адміністрації, які цікавляться питаннями посилення правової спроможності територіальної громади міста Києва.

В програмі Школи будуть тематичні навчальні блоки, на яких розглядатимуться актуальні питання запобігання та протидії корупції в Україні, порядку створення громадських організацій, попередження та протидія сімейного насильства, проблем захисту трудових прав молоді. Також учасники Школи ознайомляться з активностями провідних громадських організацій та з перших вуст чиновників почують про вдалі реформи в Україні.

Спікерами заходу будуть фахівці громадських організацій та державних установ.

Для участі в Школі необхідно до 23 вересня 2017 року (включно) подати заявку на відбір за наступним посиланням: https://goo.gl/forms/JnuC7rwvJOy6s3xm2

Відбір учасників заходу відбуватиметься на конкурсній основі. Їх результати будуть надіслані учасникам не пізніше 24 вересня 2017 року.

Навчання у Третій школі активних громадян здійснюється на безоплатній основі.

Організатором заходу виступає Четвертий київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Партнери в організації заходу: ГО «Ла Страда-Україна», ГО «Трудові ініціативи», Центральна районна бібліотека імені Ф.М. Достоєвського, Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в м. Києві.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (044) 593-97-60 або на E-mail: kyiv4.kyiv@legalaid.gov.ua