назад

Статистичні дані Великописарівського бюро правової допомоги

OkM 2017 05 30 appar nar RDA 130 травня для працівників Великописарівського бюро правової допомоги розпочалося з доповіді на апаратній нараді Великописарівської районної державної адміністрації. На заході були присутні: голова Великописарівської районної державної адміністрації (РДА) Григорій Сіденко, перший заступник голови Великописарівської (РДА) Микола Скромний та інші працівники апарату, заступник начальника Великописарівського бюро правової допомоги Євген Мороз звітував про роботу бюро.

Він повідомив про кількість наданих правових консультацій за звітний період та нагадав про процедуру отримання первинної та вторинної безоплатної правової допомоги.  «До бюро звернулося 557 особи, яким надано консультації переважно з питань соціального забезпечення – 114, адміністративного – 80, спадкового – 74, цивільних -78 та інших. У Великописарівському районі зареєстровано 19 громадських організацій, частина з який внесла зміни до статутів відповідно до Податкового кодексу України», – довів до відома присутніх Євген Мороз. Особливу увагу він приділив необхідності всіх інших організацій привести у відповідність до законодавства України  статутні документи до 1 липня поточного року.

OkM 2017 05 30 appar nar RDA 2

Також обговорено графік виїзних прийомів до віддалених територіальних громад спільно з працівниками Великописарівської районної державної адміністрації.

 

Великописарівське бюро правової допомоги планує працювати у такому ж режимі6 з пн.-пт. з 8.00-17.00; вул. Ярослава Мудрого, 1; т. (05446) 4-22-23.