назад

«Стоп булінг!» відбувся у Трускавці

Stryi buling«Стоп булінг!» – під цією назвою відбувся правопросвітницький захід для дітей учасників АТО та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах 11 січня у Трускавецькому міському центрі соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

Учасники заходу ознайомилися із поняттям «булінг», які його види та можливі прояви. Діти активно долучалися до обговорення проблеми, розбирали конкретні ситуації, разом шукали можливі механізми реагування на випадки булінгу та шляхи подолання агресивної поведінки серед ровесників.

Також вони отримали інформацію: до кого потрібно звертатися, якщо дитина зазнає насильства.

Неабиякий інтерес серед дітей викликали тематичні відеоролики, в яких герої піддавалися цькуванню.

Після інформаційної частини грали у гру «Упізнай булінг», під час якої роздумували над «Рукою допомоги» для боротьби з проявами булінгу.

Захід провели фахівець Трускавецького бюро правової допомоги Софія Габрівська та директор Трускавецького МЦСССДМ Оксана Костишин.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).