назад
31.10.17

Студентам Університету 3-го віку розповіли про порядок отримання безоплатної правової допомоги

31 10 2017 131 жовтня 2017 року, пролунав перший дзвоник для слухачів Університету третього віку, який функціонує на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бершадської районної державної адміністрації. В ньому навчаються люди поважного віку, що прагнуть учитися і удосконалюватися.

З початком навчального року слухачів привітали директор Бершадського районного територіального центру Іван Забіяка, голова районної державної адміністрації Іван Стефанцов, голова районної ради Михайло Бурлака, начальник управління соціальної та молодіжної політики Бершадської РДА Людмила Гаврилишина та головний спеціаліст Бершадського бюро правової допомоги Людмила Зеленюк. Вони побажали присутнім успіхів у навчанні, наснаги здобувати нові знання та міцного здоров’я на довгі-довгі роки.31 10 2017 2

Цього року студенти поважного віку матимуть можливість освоїти знання на таких факультетах: аграрному, художньо-мистецькому, правознавства та «Основи медицини та здорового способу життя». Під час зустрічі, на якій були присутні близько 20-ти студентів, розглядали права людей літнього віку та обговорили найактуальніші проблеми, які стосуються такої категорії громадян.

Головний спеціаліст Бершадського бюро правової допомоги Людмила Зеленюк розповіла про порядок надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. Фахівець зазначила, що жителям міста та сіл району надається правова допомоги і під час виїзних прийомів громадян та адресної допомоги. В ході виступу Людмила Зеленюк надали відповіді на всі хвилюючі студентів питання та роздала для ознайомлення тематичні буклети і соціальну газету.31 10 2017 3

Можна зазначити, що Університет третього віку дає можливість кожному пенсіонеру зрозуміти, що після виходу на пенсію життя тільки починається.

Нагадуємо, що Бершадське бюро правової допомоги працює за адресою: м. Бершадь, а саме: вул. Героїв України, 8, 1-й поверх; тел.: (04352) 2-14-03.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106