назад
24.04.18

Студентам «Університету ІІІ віку» розповіли як обміняти пошкоджені гроші

20.04.2018 terzentrmasch

З метою реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», 20 квітня 2018 року, головний спеціаліст Машівського бюро правової допомоги Вікторія Черкасова на базі Територіального центру соціального обслуговування (надання послуг) Машівського району для слухачів «Університету ІІІ віку» провела лекційне заняття на тему: «Як обміняти пошкоджені гроші?».

Фахівчиня бюро правової допомоги  розповіла, що робити, коли не приймають пошкоджені чи зношені гроші, які гроші вважаються пошкодженими та куди звернутись за обміном грошових купюр.

Також, цього дня, працював дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги, де громадяни мали змогу отримати відповіді на свої запитання. Актуальним для відвідувачів пункту були питання перерахунку пенсії, обрання сімейного лікаря, обов’язкової частки у спадщині.

Нагадуємо, що отримати фахову правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Машівського бюро правової допомоги, якезнаходиться за адресою: с-ще. Машівка, вул. Незалежності, 111, (2 поверх), тел. (05364) 9-14-11.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.