назад

Студенти Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського дізналися про діяльність органів юстиції та систему безоплатної правової допомоги

ushinskogo 123 листопада 2017 головний спеціаліст Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Дімова разом з представниками Головного територіального управління юстиції в Одеській області провели лекцію на тему: «Залікова без грошей» середстудентів Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського.

Представники органів юстиції презентували правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», розповіли про діяльність та повноваження Головного територіального управління юстиції в Одеській області.

Співробітник Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги правової допомоги Тетяна Дімова проінформувала присутніх про систему безоплатної правової допомоги, види такої допомоги та осіб, які мають право на її отримання.

Тема викликала жвавий інтерес у студентів, які з зацікавленістю ставили питання: яким повинен буди середньомісячний дохід громадянина, щоб особа могла отримати безоплатну вторинну правову допомогу, порядок його розрахунку; чи має право особа на безоплатну правову допомогу, якщо вона взагалі не працює; по яким категоріям справ Центр надає безоплатну правову допомогу.

На завершення заходу присутнім була надана можливість отримати буклети з актуальних питань, розроблені в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!», інформаційні матеріали про роботу Центру та видання Міністерства юстиції України «Юстиція відкрита до людей».

ushinskogo 3

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звертатися до Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Одеса, вул. Отамана Головатого, 1. Телефон: (048) 723-19-09, (048) 723-19-29.