назад
03.02.16

Студенти-юристи СНАУ, які практикувалися в Сумському місцевому центрі, отримали освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр»

160203 11Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги      Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Шестерніна 2 лютого взяла участь в урочистостях з нагоди випуску студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» юридичного факультету Сумського національного аграрного університету.

 Протягом заходу гості побажали студентам цікавих років навчання на юридичному факультеті Сумського національного аграрного університету та запевнили, що його випускники високо цінуються при прийомі на роботу, а отже, сьогоднішнім студентам дуже важливо втримати цю високу планку. «Нехай ваші професійні зусилля щоденно винагороджуються повагою й довірою громадян, упевненістю в надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод. Щастя вам в особистому житті, успіхів і зростання у професійному, а ще – здоров’я, миру й добробуту!» – побажала студентам Наталія Шестерніна.

Сьогодні юридичний факультет Сумського національного аграрного університету – це вельми відомий та престижний факультет, який продукує найкращі освітні традиції, тісно пов’язані зі славетним минулим Сумщини, його багатою правовою історією. Керівництво Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Сумського національного аграрного університету підписали Меморандум та Договір про співпрацю. Студенти цього курсу проходили виробничо-переддипломну практику в Сумському місцевому центрі. Метою практики стало засвоєння та поглиблення теоретичних знань у сфері цивільного, адміністративного, кримінального права, а також ознайомлення зі структурою й діяльністю Сумського місцевого центру. Куратором практики студентів була Наталія Шестерніна, яка в подальшому і брала участь у комісії по прийому виробничої передипломної практики 18 січня 2015 року.