назад

Створення мобільного пункту консультування у Володимир-Волинському районі

DSCN8512З метою реалізації прав незахищених категорій громадян на отримання безоплатної правової допомоги 29 січня 2016 року працівники Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відвідали територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів, інвалідів та одиноких непрацездатних громадян Володимир-Волинської РДА, що у с. Льотниче Володимир-Волинського району.

У стаціонарному відділені закладу провели зустріч із його мешканцями та працівниками. Директор Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД Наталія Смолярчук розповіла про діяльність центру, про право на безоплатну правову допомогу і можливість отримати безоплатного адвоката для здійснення представництва інтересів громадян у судах, державних установах, органах місцевого самоврядування тощо.

В результаті зустрічі з керівництвом територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів, інвалідів та одиноких непрацездатних громадян Володимир-Волинської РДА досягнуто угоди щодо функціонування мобільного пункту консультування для мешканців стаціонарного відділення територіального центру, в якому працівники Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надаватимуть правові консультації щоквартально.

DSCN8501

DSCN8504

DSCN8506

DSCN8512

DSCN8513