назад

Створення умов для роботи адвокатів – запорука успішного надання правових послуг громадянам

RC ZP kimnata dlya roboty advokativ

Уваги, розуміння і захисту  потребує кожна людина, особливо коли це стосується вирішення питань щодо відновлення порушених  прав.

Система безоплатної правової допомоги має таке покликання – бути  доступною для кожного громадянина, який потребує правового захисту.

Три роки в Запоріжжі працює Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області.  І вже 8 місяців, з 1 липня 2015 року, у Запорізькій області  працюють місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, чиї двері відчинені для всіх, хто хоче отримати первинну  правову допомогу чи потребує захисту адвоката. Наразі з центрами  Запорізької області  на постійній основі за контрактом працюють 150 адвокатів системи БПД. 

Адвокати –  обличчя системи безоплатної правової допомоги, адже від їх професійних здібностей, якості надання правових послуг залежать  долі людей, що звертаються до центрів по допомогу.

З  метою забезпечення умов дотримання адвокатами конфіденційності у відносинах з клієнтом, збереження адвокатської таємниці під час надання безоплатної правової допомоги, створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя в Регіональному центрі та Місцевих центрах з надання БВПД облаштовані кімнати для роботи адвокатів. Крім того,  у  місцевих центрах додатково облаштовані  кімнати для конфіденційних побачень адвокатів з клієнтами системи БПД. Кімнати обладнано зручними робочими місцями з відповідною оргтехнікою, телефоном та комп’ютером з доступом до мережі Інтернет.

Адреси центрів дивіться тут

Кімната для роботи адвокатів Регіонального центру з надання БВПД

RC ZP kimnata dlya roboty advokativ


Кімната для конфіденційних побачень адвокатів з клієнтами Першого запорізького місцевого центру з надання БВПД

1MC ZP kimnata konf pobachen


Кімната для конфіденційних побачень адвокатів з клієнтами Другого запорізького місцевого центру з надання БВПД

2MC ZP kimnata konf pobachen


Кімната для роботи адвокатів Бердянського місцевого центру з надання БВПД

Berd MC ZP kimnata dlya roboty advokativ


Кімната для конфіденційних побачень адвокатів з клієнтами Мелітопольського місцевого центру з надання БВПД

Mel MC ZP kimnata konf pobachen


Кімната для роботи адвокатів Мелітопольського місцевого центру з надання БВПД

Mel MC ZP kimnata dlya roboty advokativ