назад
07.12.16

Сумський міський центр провів семінар спільно із Управлінням Державної міграційної служби України у Сумській області

SUM 07122016 seminar 17 грудня у рамках проведення «Всеукраїнського тижня права» працівники Сумського місцевого центру разом із представниками Управління Державної міграційної служби України в Сумській області провели семінар та обмінялися досвідом.

 

Насамперед, представники Управління ДМС України у Сумській області ознайомили юристів з метою запровадження в нашій державі паспорта громадянина України у формі ID-картки. А далі Анна ЛЕВИЦЬКА, головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення Управління ДМС України у Сумській області роз’яснила  умови і порядок оформлення нового документа європейського зразка, яку саме інформацію вносять у паспорт та де у м.Сумах можна отримати ID-картку.

SUM 07122016 seminar 2«Важлива увага приділяється виявленню та усуненню недоліків в оформленні справ про надання іноземцям та особам без громадянства дозволу на імміграцію в Україну», – підкреслив Сергій ЧХУН, завідувач сектору юридичного забезпечення Управління Державної міграційної служби України у Сумській області.

Костянтин БУТКО розповів присутнім про порядок, вартість та строки оформлення біометричних документів громадянина України для виїзду за кордон дорослим і дітям.

Представники мграційної служби відповіди присутнім на чисельні запитання.Також Місцевий центр спільно із  представниками міграційної служби провели прийом громадян.   

 

SUM 07122016 seminar 3Сторони домовилися і в подальшому проводити зустрічі з інформаційно-роз’яснювальної роботи у сфері міграції.