назад
25.11.15

Сумський місцевий центр разом із СОГО «Батьки онкохворих дітей-інвалідів»

151125 01До Сумського місцевого центру безоплатної вторинної допомоги з робочим візитом завітала представник СОГО «Батьки онкохворих дітей-інвалідів» Оксана Смольникова. Метою зустрічі було підписання меморандуму та обговорення подальшої співпраці.

Цей документ є публічною угодою та декларує спільне прагнення сторін втілювати у життя ефективні форми співпраці для створення сприятливих умов в наданні правової допомоги.

Усвідомлюючи необхідність спільних дій, спрямованих на створення атмосфери довіри та партнерських відносин, представники Сумського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги та СОГО «Батьки онкохворих дітей-інвалідів» зобов’язалися неухильно дотримуватися приписів меморандуму і максимально ефективно втілювати їх у життя.         Так, першим кроком є розробка та створення методичних рекомендацій для батьків про права інвалідів.

В ході зустрічі Оксана Смольникова наголосила: « Ми допомагаємо онкохворим дітям та їх сімям, пережити тривалу і тяжку хворобу, яка позбавляє їх дитинства, а інколи життя.» Місія цієї організації є підвищення якості життя кожної дитини , що хвора на рак.

Адже, що може бути кращим за причетність до порятунку десятків дитячих життів та створення нового відповідального перед своїми нащадками суспільства.