назад
23.02.16

Сумський місцевий центр розширює співпрацю із вузами міста

160222 11Директор Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Трошечко разом із начальником відділу взаємодії з суб’єктами з надання безоплатної первинної правової допомоги Наталією Шестерніною і начальником відділу організації  з надання БВПД та роботи з адвокатами Іриною Карел взяли участь у II Міжнародній науково-практичній конференції: «Особистість у кризових умовах та критичних ситуаціях життя». 

Захід відбувся 18 лютого на базі Сумського державного педагогічного університету  імені А.С.Макаренка, а приводом до його проведення стало святкування 25-річчя підготовки спеціальності «Практична психологія» в СумДПУ імені А. С. Макаренка.

Конференція зібрала понад 320 учасників з 14 країн світу (України, Канади, Швеції, Італії, Німеччини, Еквадору, В’єтнаму, Ізраїлю, Польщі, Угорщини, Чехії, Білорусії, Росії, США), серед яких: 36 докторів наук, 79 кандидатів наук, дійсних членів та членів-кореспондентів НАПН України, керівники організацій, а також докторанти, аспіранти, здобувачі провідних НДІ та студенти ВНЗ. У межах роботи Конференції відбулися два пленарні засідання, Круглий стіл, 17 майстер-класів відомих науковців та психологів-практиків.

Під час урочистої церемонії відкриття до вітального слова запросили директора Сумського місцевого центру Валентину Трошечко. «Ця конференція має велике значення і для нас – Сумського місцевого центру, який я маю честь сьогодні представляти. Хочу в першу чергу подякувати всім Вам за таку великомасштабну, професійну, корисну роботу, а також хочу висловити велику подяку нашим партнерам – Сумському державному педагогічному університету імені А.С.Макаренка, з яким ми співпрацюємо уже більше року, починаючи з маленького консультативного пункту, що знаходиться в Центральній бібліотеці міста Суми», – наголосила Валентина Трошечко.

Співпраця міє Сумським місцевим центром з надання БВПД та Сумським державним педагогічним університетом ім.А.С.Макаренка закріплена у відповідному Меморандумі.