назад
07.08.17

Сумський місцевий центр з надання БВПД провів круглий стіл на тему «Дії заради майбутнього: захисти себе зараз»

SuM 2017 08 01 ks sumy 21 серпня в приміщенні Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проходить круглий стіл з працівниками центру, представниками Громадських організацій та параюристами, в ході якого висвітлюються питання щодо «Перспектив розвитку підприємницької діяльності в територіальних громадах обласного центру та районів».

 Підприємницька діяльність (далі – ПД) на сьогодні є соціально-економічним фундаментом, без якого не може стало розвиватися будь-яка інноваційно-орієнтована, а особливо європейська держава, вона багато в чому визначає темпи економічного зростання, структуру і якість внутрішнього валового продукту. Основна функція ПД, яка є надзвичайно важливою – соціальна, а саме створення робочих місць, професійне навчання.

SuM 2017 08 01 ks sumy 3

 Тема наразі є цікавою у зв’язку з розширенням інтеграційних меж України.

Як підсумок круглого столу, вирішено налагодити співпрацю з Громадськими організаціями щодо взаємодії з Сумським місцевим центром з надання безоплатної вторинної допомоги у питаннях підприємницької діяльності в правовому полі.

 Адреса Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Суми, вул. Покровська, 9/1 (вхід навпроти кінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.