назад

{module 20.12.18_vrem}

Робоча зустріч з адвокатами у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області розпочалася з приємності – директор Наталія Гнатуша привітала адвокатів, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги, з професійним святом, яке було напередодні, та вручила подяки.

2

Подяками Координаційного центру відзначено Тетяну Гриненко, Євгенія Давиденка, Вікторію Радкевич; Подяками Регіонального центру – Анатолія Вишневського, Станіслава Абакумова, Вадима Бондаренка, Вадима Матвєєва, Юрія Горбенка; Подяками Миколаївської обласної ради – Віталія Соколіка та Геннадія Константиновського. Затим, зустріч перейшла у робоче русло – розгляд порядку денного.

3

Заслухавши інформацію від начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру Олексія Костенка, присутні приступили до обговорення проекту Порядку розподілу справ між адвокатами на 2019 рік.

Також загал обговорив питання укладання контрактів на 2019 рік, яке їм представила начальник відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Регіонального центру Інна Заворотнюк.

4

Закінчилась зустріч чудовим сюрпризом від Першого миколаївського місцевого центру та студентів Університету третього віку – привітаннями, піснями та гуморесками.

5