назад

160527-asesoria-familiar-majadahondaВиховання дитини має спрямовуватися на розвиток її особистості, поваги до прав, свобод людини, мови, національних історичних і культурних цінностей українського та інших народів, підготовку дитини до свідомого життя у суспільстві в дусі взаєморозуміння, миру, милосердя, забезпечення рівноправності всіх членів суспільства, злагоди та дружби між                                                                         народами.

 Саме тому працівниками служби у справах дітей Василівської районної державної адміністрації спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Василівським бюро правової допомоги, було здійснено робочий виїзд на територію міста Василівка та населених пунктів району: Зелений Гай, Широке, Підгірне, Лобкове, Малі Щербаки.

Групою було відвідано 11 сімей, в яких проживає 22 дитини. Батьки 12 дітей раніше вже притягувалися до адміністративної відповідальності за невиконання ними батьківських обов’язків згідно статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. З дітьми та їх батьками було проведено профілактичну роботу щодо відповідального батьківства та посиленого догляду за дітьми в період літніх канікул.

Під час рейду заступником начальника відділу «Василівське бюро правової допомоги» Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталією Давиденко родинам було роз’яснено про діяльність бюро, надано юридичну допомогу з проблемних питань та роздано відповідні інформаційні буклети.

Вкотре батькам було наголошено, що кожен з них несе особисту відповідальність за виховання дитини, її фізичний і духовний розвиток, оздоровлення, організацію дозвілля, навчання, забезпечення необхідного харчування, медичного догляду та інше.

Відділ «Василівське бюро правової допомоги» знаходиться за адресою: Запорізька область, м. Василівка, вул. Театральна, 14. Телефони: (06175) 7-67-31; 7-67-30.

Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Вакуленчука 99. Телефони: (0619) 43-00-58; (096) 523-98-55.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:  0-800-213103