назад

Система безоплатної правової допомоги як інструментарій правового захисту ВПО

IMG stil VPOСьогодні, 9 січня 2017 року, відбулась зустріч за круглим столом на тему: «Система безоплатної правової допомоги як інструментарій правового захисту ВПО, та пов’язані зміни у законодавстві», організована Львівськими місцевими центрами безоплатної вторинної правової допомоги.

Участь в круглому столі взяли представники громадської організації «Крим SOS» Марія Кисіль, Вячеслав Ломброзо, представники Львівського осередку «Ліга студентів АПУ» Іванка Фітас та Вероніка Годлевська.

Зі вступним словом виступив директор Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Данько, який окреслив пріоритети розвитку системи БПД на Львівщині.

Начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами безоплатної вторинної правової допомоги Першого львівського місцевого центру з надання БВПД Тімур Канатаєв проінформував учасників заходу про зміни в законодавстві щодо правового захисту ВПО.

IMG stil VPO2

Учасники зустрічі підтримали пропозицію Вячеслава Ломброзо щодо налагодження співпраці місцевих центрів з громадськими організаціями та студентською молоддю, поширення кращих практик та проведення систематичних робочих зустрічей, які стосуються захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

Нагадуємо, за детальною інформацією з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги звертайтесь до місцевих центрів з надання БВПД на Львівщині.

Перший львівський місцевий центр з надання БВПД

м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 71, конт.тел.(032) 237-08-09.

Другий львівський місцевий центр з надання БВПД

м. Львів, вул. Винниченка, 30, конт.тел.(032)255-65-71.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).