назад
01.10.15

Система безоплатної вторинної правової допомоги стає ближче до людей

20150929 095759     29.09.2015 року на чолі в.о. директора Петлюка О.П. здійснено виїзд (мобільного) пункту консультування громадян у смт. Теофіполь.

     До складу (мобільного) пункту консультування громадян включено наступних працівників Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: в.о. директора, в.о. начальника відділу попередньої роботи з клієнтами, головного спеціаліста відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами та головного спеціаліста відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги.

     Під час роботи пункту в.о. директора Старокостянтинівського місцевого центру спільно з головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги провели робочі зустрічі з начальником Управління соціального захисту населення Теофіпольської районної державної адміністрації, з начальником Управління Пенсійного фонду України у Теофіпольському районі, з в.о. начальника Теофіпольського районного управління юстиції, начальником Теофіпольського РВ УМВС України у Хмельницькій області підполковником міліції Стецюком В.В., на яких були обговорені питання взаємодії, співпраці, умови та порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     У ході проведених зустрічей було підписано ряд меморандумів про взаємне співробітництво у сфері надання безоплатної правової допомоги між Старокостянтинівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Управлінням Пенсійного фонду України у Теофіпольському районі, Теофіпольським районним управлінням юстиції та Теофіпольським РВ УМВС України у Хмельницькій області.

     В.о. начальника відділу попередньої роботи з клієнтами та головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами в приміщенні Теофіпольського районного управління юстиції провели виїзний прийом громадян, під час якого надавались роз’яснення Закону України “Про безоплатну правову допомогу” та проводилось консультування громадян з приводу чинного закону. Крім того, в смт. Теофіполь працівниками Старокостянтинівського місцевого центру були проведені заходи з вуличного інформування громадян біля приміщень Управління соціального захисту населення Теофіпольської районної державної адміністрації, Управління Пенсійного фонду України у Теофіпольському районі, Теофіпольського районного управління юстиції, Теофіпольського РВ УМВС України у Хмельницькій області, Теофіпольської селищної ради, Теофіпольського районного суду та пошти в ході яких працівники розповідали про функціонування системи безоплатної вторинної правової допомоги.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/30.09.2015{/gallery}