назад
11.07.18

Систему БПД координуватиме новопризначена заступник Міністра юстиції

11.07.218   new zam (2)Під час офіційного представлення керівництву та начальникам управлінь Координаційного центру Іванна Смачило висловила запевнення у повній підтримці ініціатив системи безоплатної правової допомоги.

«Система правової допомоги дуже потужна, надзвичайно соціальна, але ідеальної системи ще ніхто не придумав. Координаційний центр – це якраз та система, яка відповідає вимогам того, чого хочуть громадяни, чого хочуть люди, але стояти на місці не можна, адже тенденції змінюються», зазначила заступник Міністра.

Директор Координаційного центру Олексій Бонюк коротко представив місію, бачення та цінності, а також паспорт розвитку системи безоплатної правової допомоги, акцентувавши увагу на досягненнях та викликах.

11.07.218   new zam (1)

Заступника Міністра було запрошено долучитися до розроблення низки концепцій та реалізації ініціатив у сфері правової допомоги, удосконалення якості роботи адвокатів, розвитку людського потенціалу системи та правничого середовища загалом, а також взяти участь у найближчих заходах.

Іванна Смачило має значний досвід роботи в громадському середовищі, адвокатської діяльності, очолювала управління юстиції у Рівненській та Львівській областях. Таке знання правових проблем українців «зсередини» дасть змогу більш ефективно орієнтувати систему правової допомоги на сучасні потреби та виклики.

11.07.218   new zam (3)


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook                YouTube YouTube                 Google Google+            тTwitter