назад

Тема дня – окремі аспекти державної реєстрації

gol

У п’ятницю, 16 червня, у Рівному відбувся круглий стіл, який організувало відділення Асоціації правників України в Рівненській області, присвячений обговоренню питань щодо окремих аспектів державної реєстрації в Україні.

Участь у заході також взяли працівники Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області на чолі з в.о. директора Сергієм Іллюком, а також адвокати, які надають безоплатну вторинну правову допомогу. 

Питання, які обговорювали під час круглого столу, стосувалися, зокрема, особливостей державної реєстрації громадських об’єднань, відповідальності державних реєстраторів, розгляду скарг у сфері державної реєстрації, а також актуальних питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Доповідачами з вказаних питань були Івана Смачило, начальник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області, Галина Кирилюк, головний спеціаліст відділу державної реєстрації друкованих ЗМІ та громадських формувань Управління державної реєстрації ГТУЮ, Раїса Прокоп’юк, головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері реєстрації Управління державної реєстрації ГТУЮ, а також Інна Бернацька, приватний нотаріус Острозького районного нотаріального округу, голова відділення нотаріальної палати України в Рівненській області.

1

Довідково. Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).