назад

Тематична лекцію для студентів-правознавців Карпатського університету ім. Августина Волошина.

karpatsk    Представник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Іван Голубка разом із фахівцями Закарпатської юстиції, у рамках інформаційної кампанії “Я маю право голосу”, провели тематичну зустріч зі студентами Карпатського університету ім.А.Волошина, які вперше братимуть участь у виборах.

    Фахівці розповіли студентам, як перевірити чи внесені вони до списку виборців, та що робити у випадку, якщо вони не знайшли свого прізвища у списку.  Також Іван Голубка нагжолосив, що у випадку порушення їхніх прав, у тому числі виборчих, студенти можуть звертатися до місцевих центрів та бюро правової допомоги за юридичною допомогою. Фахівець зазначив, що фахівці місцевих центрів працюватимуть 30-31 березня у черговому режимі і надаватимуть безоплатну правову допомогу усім, хто її потребуватиме.
Команда Закарпатської юстиції та системи БПД запросила учасників зустрічі проявити громадянську позицію та взяти участь у виборах Президента України.

    За безоплатною правовою допомогою звертайтесь до найближчих місцевих центрів та бюро правової допомоги на Закарпатті, або телефонуйте за єдиним номер системи 0800213103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України).