назад
09.03.16

Тематична зустріч із сільськими і селищними головами

IMG 20151112 111807     Директор Хмельницького місцевого центру з надання БВПД розповів новообраним сільським і селищним головам, які повноваження мають органи місцевого самоврядування у сфері безоплатної правової допомоги та як працює система БПД в Україні.

     Наприкінці минулого тижня директор Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Григорій Гоцький провів тематичну зустріч із новообраними сільськими та селищними головами Віньковецького, Ізяславського, Кам’янець-Подільського, Славутського, Теофіпольского та Ярмолинецького районів Хмельницької області.

     Участь у заході взяли 38 сільських і селищних голів, які підвищують свою кваліфікацію у Хмельницькому обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації за програмою короткотермінового семінару «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування в умовах децентралізації».

     Предметом обговорення стали повноваження органів місцевого самоврядування у сфері безоплатної правової допомоги, визначені статтею 38-1 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, та напрямки їхньої співпраці з центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Під час зустрічі Григорій Гоцький розповів присутнім про діяльність Хмельницького місцевого центру з надання БВПД, ознайомив сільських та селищних голів з переліком послуг, які надає центр, та категорій осіб, які можуть ними скористатися, а також відповів на запитання учасників семінару.