назад
12.09.19

Тематична зустріч з держслужбовцями Сумщини

Державні службовці Головного управління Держпродспоживслужби та Головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області ознайомилися з успіхами та особливостями надання безоплатної правової допомоги на Сумщині. Презентувала здобутки, а також наголосила на важливості співпраці очільниця Регіонального центру Олена Демченко.

Директорка Регіонального центру детально розповіла про можливості, які отримують громадяни, скориставшись послугами системи безоплатної правової допомоги, а також акцентувала увагу на тій потужній правовій підтримці, якою можуть послуговуватися ОТГ. «Структурно система БПД Сумщини представлена таким чином, що правовою допомогою охоплені всі райони. До центрів та бюро можуть звернутися всі громадяни, хто потребує консультацій та роз’яснень юристів», – зазначила Олена Демченко.

Окрім цього, держслужбовці ознайомилися з діяльністю контактного центру, особливостями співпраці з адвокатами й переліком тих питань, з якими найчастіше звертаються жителі Сумщини до центів та бюро правової допомоги.

Також Олена Демченко наголосила на важливості реалізації в регіоні масштабного проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та інформаційних кампаній, що спрямовані на підвищення рівня правовоосвіченості населення.