назад
02.12.15

Тренінг для адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу військовослужбовцям та їх сім’ям

Шановні адвокати! 

Українська Фундація Правової Допомоги, Міжнародний Фонд “Відродження”, Координаційний центр з надання правової допомоги та ГО “Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу” організовують проведення тренінгів для адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу військовослужбовцям та їх сім’ям. Мета тренінгів – поширення специфічних знань та практик захисту у сфері правового, медичного та соціального забезпечення jcs, вказаної категорії.

Навчальний курс складається з окремих модулів, які взаємопов’язані та закріплюються окремими методичними рекомендаціями (конспектами). Теми модулів виведені за результатами проведеного аналізу звернень (правових проблем), які надходили до громадських організацій, що надають первинну та вторинну правову допомогу: УГСПЛ, ЦПІК, Юридична сотня, Спілка ветеранів АТО за період І-ІІІ квартал 2015 р. і потребують участі адвоката. Модулі супроводжуватимуться практичними завданнями, які сформовані на основі практик захисту адвоката та надані, за погодженням із ними, для включення у навчальний курс.

Навчання буде відбуватися по наступній схемі: у м. Києві буде проведено тренінг з вказаної тематики для близька 40ка адвокатів з різних регіонів України, які у свою чергу проведуть тренінги для інших адвокатів зі своїх регіонів.

Наразі формується група адвокатів, які будуть запрошені на навчання до м. Києва. Орієнтовна дата проведення 18-20 грудня 2015 року. Усі витрати за рахунок приймаючої сторони.

         У разі, якщо Ви бажаєте взяти участь у вищезгаданому навчальному курсі просимо Вас до 17.00 02.12.2015 року повідомити Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області на електронну адресу: org.poltava@legalaid.gov.ua