назад
26.03.18

Тренінг «Як протистояти насильству в підлітковому середовищі»

6 (2)21 березня 2018 року у бібліотеці №5 Дніпровського району міста Києва відбувся тренінг «Як протистояти насильству в підлітковому середовищі», організований ГО “Департамент турбота про місто. Рух «Нитка»” спільно з Першим київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У заході для студентів першого курсу Київського вищого професійного училища технологій та дизайну одягу взяли участь заступник начальника відділу правової інформації та консультацій Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторія Резніченко, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД Центру Наталія Суровцова та активісти ГО “Департамент забота о городе. Движение «Нитка»”.

Зокрема Наталія Суровцова проінформувала присутніх про реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», про діяльність місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги для забезпечення права громадян на правову допомогу, а також про зміни в національному законодавстві по протидії домашньому насильству, відповідальності за його вчинення та про шляхи уникнення проблемних ситуацій.

Активісти ГО ” Департамент турбота про місто. Рух «Нитка»” ознайомили студентів з поняттям, формами та структурою булінгу, проводили вправи направлені на пошук шляхів виходу зі складної ситуації; формування навиків відповідальної та безпечної поведінки. Учасники з цікавістю виконували завдання тренерів, відповідали на запитання, приміряли на себе різні амплуа у рольових іграх з метою визначити для себе наслідки насильницької поведінки для жертви та агресора, розробити свої «добрі» способи боротьби з насильством.

1 (3)

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.kiev.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).