назад

Тренінг з адвокації для провайдерів правової допомоги

31.05.2016 - zustrich 231 травня інтегратори, представники центрів правової інформації та консультацій, представники юридичних клінік, адвокати, які надають безоплатну правову допомогу та громадські активісти зустрілися на тренінгу з адвокації для провайдерів правової допомоги.

Директор із розвитку Української фундації правової допомоги Віталій Баєв, директор Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» Роман Романов, виконавчий директор Мережі Центрів правової інформації та консультації Євген Полтенко та Голова Асоціації юридичних клінік Максим Лоджук привітали учасників тренінгу.

Модерували інформаційні блоки знані правозахисники та ексерти Лариса Денисенко, Зорян Кісь, Марина Говорухіна, Катерина Хільчевська.

Під час зустрічі, на якій була присутня інтегратор Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Сікорська, учасники ділилися досвідом, дискутували про адвокацію, як потребу в умовах суспільних змін та необхідність обгрунтування адвокаційних зусиль.

31.05.2016 - zustrich 1 31.05.2016 - zustrich 4