назад
26.11.18

Тренінги «Земельна просвіта» пройшли у Білій Церкві

    У рамках Програми Світового Банку та ЄС «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги, на Київщині, а саме у м. Біла Церква відбувся дводенний тренінг (22-23 листопада 2018 року) «Земельна просвіта», який був направлений на розвиток знань та навичок у сфері земельних відносин. Даний захід було організовано для юристів системи безоплатної правової допомоги та інших практикуючих юристів, для юристів ОМС, ОТГ, землевпорядників, реєстраторів, нотаріусів, а також для адвокатів, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги у Київській області.

    Тренерами Іриною Цвігун, Світланою Марченко та Надією Ковальчук висвітлені питання про визначення земельної ділянки сільськогосподарського призначення як об’єкта цивільних прав; особливостям правочинів з земельними ділянками сільськогосподарського призначення; питанням приватизації та спадкування земельної ділянки; захисту прав на земельну ділянку у досудовому та судовому порядку фахівцями системи безоплатної правової допомоги та іншими практикуючими юристами.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Учасники заходу також мали змогу поставити експертам низку запитань, які нині хвилюють землевласників та землекористувачів у громадах.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Під час заходу всі бажаючі мали змогу поставити досвідченим експертам цікавлячі їх запитання, які хвилюють землевласників та землекористувачів. По закінченню тренінгу зі спеціалізованого навчання, всі учасники отримали сертифікати про його проходження.