назад

«Трудові права та їх захист» та «Кращі практики адвокатської діяльності». Заходи у форматі «Круглого столу», на Богодухівщині

{gallery width=100 height=100 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/18/03/06_3/IMG_1.jpg{/gallery}

6 березня 2018 року на Богодухівщині відбулася низка заходів за участі директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Анатолія Бородавка (далі – РЦ з НБВПД).

{gallery width=200 height=200 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/18/03/06_3/IMG_1.jpg{/gallery}

6 березня 2018 року на Богодухівщині відбулася низка заходів за участі директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Анатолія Бородавка (далі – РЦ з НБВПД).

Анатолій Бородавка розповів учасникам заходів про систему безоплатної правової допомоги на Харківщині та презентував результати роботи РЦ з НБВПД.

Перший захід, круглий стіл у читальному залі Центральної Богодухівської бібліотеки, був організований працівниками Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – МЦ з НБВПД) за сприянням Богодухівського районного центру зайнятості. Круглий стіл був проведений спільно з колегами з Сумського МЦ з НБВПД; також, у заході прийняли участь представники органів місцевого самоврядування, державних інституцій, місцеві активісти та внутрішньо переміщені особи. Тема круглого столу стосувалася захисту трудових прав.

В ході спілкування, серед учасників, було розповсюджено друковані матеріали правового характеру та буклети загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!»

{module 2018-03-06 Трудові права та їх захист}

Другий захід, круглий стіл на тему «Кращі практики адвокатської діяльності» відбувся в приміщенні Богодухівського МЦ з НБВПД, за участі провідних адвокатів Богодухівського району Харківської області – Микола Перепелиця, Павло Пономаренко та Сергій Бережний. Модерувала захід головний спеціаліст відділу Організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Богодухівського МЦ з НБВПД Людмила Церковна.

В круглому столі, також, прийняли участь керівники МЦ з НБВПД з двох областей України (Сумська та Харківська) – директор Сумського МЦ з НБВПД Валентина Трошечко та в.о. директора Богодухівського МЦ з НБВПД Дмитро Перепелиця.

Під час круглого столу обговорювалися питання, які виникають при наданні адвокатами безоплатної вторинної правової допомоги; проблеми та шляхи подолання. Директори центрів з НБВПД обмінялися досвідом роботи; щодо порядку призначення адвокатів, розподілу справ, прийняття актів і розрахунку винагороди адвокатів та ін.


 

Інформація про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях:

Адреса: м. Харків, Майдан Свободи, 5, 6 під’їзд, 3 поверх

Контактний телефон: (057) – 705 – 03 – 52

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103

(цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України)

Офіційний веб-сайт: http://kharkiv.legalaid.gov.ua